Je bent zwanger, gefeliciteerd! Tijd om die prachtige buik vast te leggen. Tijdens de zwangerschapsshoot kun je alleen op de foto of samen met je partner. We kunnen dit natuurlijk ook afwisselen. Focus op elkaar & op die mooie buik, dan vergeten jullie vanzelf de camera en dat levert mooie spontane foto’s op.

De zwangerschapsshoot vindt in principe altijd buiten plaats, maar kan in overleg ook op een overdekte/binnenlocatie. Wanneer de weersverwachting voor de geplande dag slecht is, kunnen we de shoot verzetten. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met je opnemen om te overleggen.

Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s te selecteren en professioneel te bewerken. Jullie ontvangen de foto’s uiterlijk 3 weken na de zwangerschapsshoot via WeTransfer.

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar: info@storytimemedia.nl, bel/app naar 06 50 94 07 92 of neem hier contact met me op!

Ik wil een zwangerschapsshoot bij je boeken!

Een paar uur voor de fotoshoot kijk ik altijd wat de weersverwachting is. Mocht het gaan regenen, kunnen we de fotoshoot even opschuiven of hem verplaatsen naar een binnenlocatie. Als het licht miezert, kunnen we de fotoshoot door laten gaan. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met jullie opnemen om te overleggen.

Dit ligt helemaal aan jou. Kies een locatie die je zelf mooi vindt, of waar je wat mee hebt. Bijvoorbeeld dat bos waar je vaak wandelt. Mocht je niks kunnen bedenken of niet kunnen kiezen, kun je mij altijd om hulp vragen!

Natuurlijk kan dit! Je kunt er zelf voor kiezen of je alleen foto’s van jezelf wil, of dat je je man/vriend meeneemt. Als hij meegaat, wisselen we gewoon een beetje af. De ene keer ga je alleen op de foto, de andere keer komt je man/vriend erbij staan. Helemaal leuk!

Nee, liever niet zelfs! Ik houd van spontane fotografie, dus poseren hoeft niet. Ik zal jullie af en toe vertellen hoe je het beste kunt staan & welke kant jullie op mogen kijken, maar verder mogen jullie vooral lekker je ding doen. Praat eventjes met elkaar, vertel wat leuks en houdt elkaar lekker vast. Mocht je het lastig vinden en niet weten hoe je moet staan? Wees gerust, ik help je hierbij en zal je handige tips geven!

Lieve woorden

Wij hebben een prettige en vooral gezellige zwangerschaps- en newbornshoot gehad. Op een ontspannen manier heeft Lizanne deze bijzondere tijd voor ons vast gelegd. Ze staat open voor eigen ideeën en neemt echt de tijd voor je. Wij zijn super blij met het resultaat wat een prachtig foto’s hebben wij ontvangen!

– Lysanne en Robbie

Zwangerschapsshoot

105
  • ± 1 uur fotograferen
  • Minimaal 20 bewerkte foto’s
  • Foto’s aangeleverd via WeTransfer
Als je bij mij een zwangerschapsshoot boekt, krijg je maar liefst 10 % korting op een newbornshoot!

Blog – Zwangerschapsshoot Mendy en Reinier

Blog – Zwangerschapsshoot Bertilda en Arjan

Blog – Zwangerschapsshoot Elza en Arie

IK WIL EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT BIJ JE BOEKEN!