Trouwreportage Nathan en Chantal

[Foto’s onder de tekst] 22 juni 2018 was het zover, de trouwdag van Nathan en Chantal! Tijdens het kennismakingsgesprek & de gesprekken die hierop volgden, had ik wel door dat deze dag tot in de puntjes was geregeld. Ik had er super veel zin in!

Rond half 7 kwam ik aan bij Chantal om bij haar te fotograferen. Ze deed zelf haar make-up en later kon ze zelf lekker zitten en werd haar haar gedaan. Ondertussen reed ik naar Nathan die gelukkig maar een paar honderd meter verderop zat. Hij zat met behulp van zijn moeder super snel in zijn pak. Kijk ook eens naar die kleur van het pak, gaaf hè?!

Ik ging snel weer terug naar Chantal, die met behulp van haar moeder en zusje de jurk aan ging trekken. Ondertussen regende het helaas flink. Zelfs nadat Chantal al helemaal klaar was, regende het nog zó hard dat Nathan maar eventjes moest wachten om haar op te halen. Toen het eindelijk wat minder regende, stapte Nathan snel in de auto en toen hij aankwam was het gewoon helemaal droog, wat een mazzel!

De first look, altijd zo’n spannend moment. Nathan stond met zijn rug naar zijn Chantal toe, terwijl Chantal al kon zien hoe haar husband-to-be eruit zag! Na dit leuke moment was het tijd voor de fotoshoot. Helaas begon het weer te regenen, dus zijn we eerst naar Rookovens in Nunspeet gegaan en gingen we hierna door naar De Prinschenhoeve in Doornspijk. Hier was het tijd om op te warmen en tussen de buien door nog wat foto’s te maken.

Hierna was het tijd voor de kinderreceptie! Nathan is namelijk meester en zijn klas (een aardig grote groep) kwam natuurlijk even naar het bruidspaar kijken. Wat vonden zij het mooi! Ze hebben nog gezellig een spel gedaan en een mooi lied gezongen. Hierna kreeg iedereen toch echt een beetje trek en dat kwam goed uit, want buiten stond namelijk een heuse poffertjeskraam! Daar heb ik zelf natuurlijk ook even van gesmuld ;). Heerlijk!

Toen was het tijd om naar het ouderlijk huis van Nathan te gaan om lekker te lunchen. Het bruidspaar werd leuk opgewacht door de daggasten! Na een heerlijke lunch, waar de zon gelukkig weer begon te schijnen, gingen we terug naar Doornspijk voor de ceremonie. Dit was weer bij de Prinschenhoeve. Na een mooie en persoonlijke ceremonie met een lach en een traan, stonden de taart en champagne al klaar. Tijd om te proosten en om van een heerlijk stukje taart te genieten.

’s Avonds werd het feest gehouden in de tuin van het ouderlijk huis van Chantal. Wat zag dit er gaaf uit! Alles was tot in de puntjes geregeld & het was allemaal erg leuk aangekleed. Toen iedereen gearriveerd was en plaats had genomen onder de tent, was het tijd voor een spetterende openingsdans. Na deze dans was het tijd om met z’n allen lekker los te gaan!

Lieve Nathan en Chantal, ik kijk met veel plezier terug op jullie dag. Heel veel geluk samen!

Trouwlocatie: Prinschenhoeve // Taart: Hartvoortaart // Tent + inrichting: Skippy-Rent // Boeket: Fluitekruid // Poffertjeskraam: Kok cateringservice // Trouwpak: Valkengoed Wedding Fashion // Binnen locatie: Rookovens.com // Band: De pianoshow //

Meer informatie trouwreportage
Check hier of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!
Meer Berichten Laden
2018-12-18T15:09:40+00:00december 18th, 2018|Trouwreportages|0 Reacties

Geef een reactie

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.