Trouwreportage Jantine en Erik

[Foto’s onder de tekst] Het was nog donker toen ik bij Jantine aankwam de 28e van september. Ik liep de kamer in en Jantine zat al in de make-up. Onder het genot van een warm kopje thee ging ik aan de slag. Na ongeveer een half uurtje was het tijd om met videograaf Joël Diepeveen naar Elburg te gaan, naar het ouderlijk huis van Erik. Eenmaal aangekomen, lag alles al klaar.

Erik deed met behulp van zijn ouders zijn pak aan en wat ging dat weer snel! Die mannen ook altijd ;). Ik geloof dat we met een dik kwartier klaar waren. We reden weer terug naar Jantine en daar was het tijd om de jurk aan te trekken. Ondertussen hadden zich buiten al een hoop mensen verzameld die erg nieuwsgierig waren naar het bruidspaar.

Erik kwam aan en werd verwelkomt met een applaus! Samen met de vader van Jantine stond hij onderaan de trap om zijn bruid te bewonderen. En daar kwam ze hoor, wauw! Nadat ze elkaar even goed bekeken hadden liepen ze hand in hand naar buiten en stapten de auto in. Tijd voor de fotoshoot!

We hadden er goed weer bij, niet te warm, niet te koud. Het zonnetje kwam zelfs even door. We zijn eerst naar de zandverstuiving in Hulshorst geweest. Hier kun je het zand leuk combineren met het bos eromheen. Ze hebben ook nog een flink eind gelopen om een heuvel op te gaan, dus de schoenen zaten wel vol met zand, haha. Maar dat hoort er natuurlijk bij. Hierna gingen we nog naar de Stakenberg om wat foto’s te maken. Even in de speeltuin op de schommel en vervolgens in de mooie natuur eromheen. Een prachtige locatie!

Op naar de Prinschenhoeve in Doornspijk. Ik ben hier de afgelopen zomer al een paar keer geweest, een super leuke locatie. Ook voor de fotoshoot. De ceremonie was mooi en vliegt altijd zó voorbij als je luistert naar al die mooie en leuke verhalen. Na de ceremonie was het tijd voor een heerlijke lunch en daarna de groepsfoto’s. Helaas viel er toch even wat regen, maar gelukkig waaide de bui snel over. Kijk ook even naar de groepsfoto’s met de vriendengroep, heerlijk! Ik heb weer ontzettend gelachen.

De kerkdienst werd gehouden in de kerk in Elburg. Na de preek pakte Erik zijn gitaar en begon een zelfgeschreven lied te zingen voor zijn Jantine, wauw. De hele kerk was stil, dit was echt een mooi moment. Complimenten aan Erik! Na de felicitaties in de kerk gingen we door naar De Buuren in Nunspeet. Tijd voor een heerlijke taart en een lekker drankje. Natuurlijk werd er ook nog geproost. Hierna was het voor mij tijd om naar huis te gaan.

Erik & Jantine, veel geluk samen!

Trouwjurk: Prinses Bruidsmode Apeldoorn //  Trouwpak: Suits at Sea // Ringen: Mieke’s Sieraderie // Bloemen: Fiori bloemsierkunst // Taart: Daantjes droomtaarten // Make-up artist: Pure Beauty (Lorianne) // Kapper: Tof Haar (Sanne) // Babs: Esther van Loo // Trouwlocatie: De Prinschenhoeve // Feestlocatie: De Buuren

Erik en Jantine over Storytime Media: “Wij zijn ontzettend blij dat we Storytime media gekozen hebben voor onze trouwreportage. Vanaf het eerste contactmoment voelde we ons prettig bij Lizanne. Ze zorgt voor een professionele en ontspannen sfeer. Lizanne was tijdens de dag onopvallend aanwezig, heeft oog voor detail en heeft vooral ook veel spontane momenten weten vast te leggen. We hebben prachtige foto’s ontvangen en raden haar zeker bij andere bruidsparen aan!”

Meer informatie trouwreportage
Check hier of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!
Meer Berichten Laden
2019-01-22T19:40:03+00:00januari 15th, 2019|Trouwreportages|1 Reactie

Eén reactie

  1. Jantine januari 21, 2019 om 2:50 pm- Antwoorden

    We hebben een geweldige dag gehad en wat wist jij dit mooi vast te leggen! We zijn erg blij met de foto’s en het album. Nogmaals bedankt Lizanne!

Geef een reactie

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.