Check hier of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben!

“Lizanne was onze fotografe op onze trouwdag en ze was super! Ze maakt leuke & spontane foto’s, stelt je op je gemak en je merkt nauwelijks dat ze er is. Wanneer we de foto’s terug kijken, beleven we de dag weer helemaal opnieuw!”

“Wij zijn super blij met onze trouwfoto’s! Bedankt daarvoor, Lizanne. Zeer professioneel en origineel. Prachtige locaties met leuke ideeën! Leuke spontane foto’s ontvangen. Alle momenten waar wij aan terugdenken heb jij vastgelegd op de foto’s. Zeker een aanrader!!!”

“Wij zijn super blij met de foto’s van onze bruiloft. Lizanne is zeer professioneel. Ze was de hele dag aanwezig op de bruiloft. Heeft prachtige foto’s gemaakt zonder dat wij dat door hadden. Mede dankzij Lizanne hebben wij een prachtige dag gehad.”

Bekijk hier mijn portfolio!

Tarieven trouwreportage

Pakket #1

1100,-
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 8 uur aanwezig
 • Selecteren + nabewerking foto’s
 • Minimaal 250 foto’s
 • Foto’s aangeleverd op luxe USB-stick

Pakket #2

1250,-
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 10 uur aanwezig
 • Selecteren + nabewerking foto’s
 • Minimaal 300 foto’s
 • Foto’s aangeleverd op luxe USB-stick

Pakket #3

1400,-
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • 12 uur aanwezig
 • Selecteren + nabewerking foto’s
 • Minimaal 350 foto’s
 • Foto’s aangeleverd op luxe USB-stick

Jullie kunnen de pakketten uitbreiden met meerdere opties, zoals:

* Langere aanwezigheid, elk uur langer aanwezig kost €75,-
* Trouwalbum

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

– Alle tarieven zijn inclusief 21% btw
– Alle tarieven zijn inclusief reiskosten tot 30 km vanaf Nunspeet, hierna betaald u €0,19 per kilometer
– De tarieven kunnen te allen tijde gewijzigd worden
– De foto’s kunnen ter promotie gebruikt worden voor mijn website/social media

Wanneer dit het geval is, gaan we foto’s maken op een binnenlocatie. Ik zorg dat ik voor jullie trouwdag een aantal locaties in de buurt heb opgezocht, zodat we hier meteen naartoe kunnen. Wanneer het miezert kunnen we alsnog naar buiten gaan om foto’s te maken, maar die keuze is aan jullie.

Dit ligt helemaal aan jullie. Kies een locatie die jullie zelf mooi vinden, of waar jullie wat mee hebben. Bijvoorbeeld dat bos waar jullie vaak wandelen, of die mooie plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Mochten jullie niks kunnen bedenken of niet kunnen kiezen, kunnen jullie mij altijd om hulp vragen!

Nee, dit kan niet. Op een trouwdag maak ik ontzettend veel foto’s. Ik schiet er soms wel 10 achter elkaar tijdens een leuk moment. Als je al deze foto’s krijgt, zitten hier dus ook veel dubbele/soortgelijke foto’s in. Wanneer ik op een nieuwe locatie kom, maak ik een foto om het licht te testen. Deze foto’s (waar dus niks zinnigs op staat en misschien over,- of onderbelicht zijn) krijg je dan ook. Als je dus echt álle foto’s van mij ontvangt, wil dat zeggen dat je makkelijk meer dan 2.000 foto’s ontvangt. Dit is veel te veel!

Ik maak een selectie van al mijn gemaakte foto’s. Ik kies natuurlijk de mooiste eruit en bewerk deze. Hiermee zorg ik ervoor dat de kleuren sprankelen en hier en daar verhoog ik het contrast, zodat de foto’s nóg mooier worden. Deze foto’s ontvang je dan op een luxe USB-stick, het aantal foto’s verschilt per pakket. (zie pakketten hierboven)

Ik adviseer altijd om er in ieder geval 1,5 uur voor uit te trekken. Zo kun je in alle rust foto’s maken, zonder dat je het gevoel hebt dat je je moet haasten. Als je aan het stressen bent om de tijd, kun je niet goed ontspannen. Denk er ook goed over na waar je foto’s wil maken i.v.m. reistijd. Als je naar twee locaties wil die dicht bij elkaar in de buurt liggen, lukt dit vaak wel. Als je nou twijfelt over de planning, laat het mij dan weten. Ik denk graag mee en geef jullie graag mijn advies!

Nee, liever niet zelfs! Ik houd van spontane fotografie en ik fotografeer de dag zoals hij loopt, dus jullie hoeven voor mij zeker niet te poseren.  Ik zal jullie tijdens de fotoreportage af en toe vertellen hoe je het beste kunt staan & welke kant jullie op mogen kijken, maar verder mogen jullie vooral lekker je ding doen. Praat eventjes met elkaar, vertel wat leuks en loop gezellig hand in hand. Mocht je het lastig vinden en niet weten hoe je moet staan? Wees gerust, ik help je hierbij en zal je handige tips geven!