Schrijf hier een recensie!

gezinsshoot, familieshoot, gezinsfotografie, lifestyle

“Super mooie gezinsfoto’s. Fijn dat jij er was. Het was een ontspannen fotoshoot en we staan erop zoals we zijn!”

Familie Werff, Gezinsshoot

Familieshoot, gezinsshoot, spontane foto's, zandenplas, nunspeet

“Inmiddels hebben we de prachtige foto’s ontvangen, we zijn er heel blij mee! Scherp en ontspannen, lekker ongedwongen. Complimenten!”

Familie van Loo, Gezinsshoot

Newbornshoot, newborn lifestyle, newbornfotografie-53

“Lizanne is bij ons thuis geweest voor een newbornshoot. Lizanne heeft leuke ideeën voor de foto’s maar geeft ook ruimte voor eigen ideeën. Het was een hele ontspannen sfeer en erg gezellig. Het resultaat is echt super gaaf. We hebben heel veel mooie foto’s ontvangen waar we super blij mee zijn! Wij raden Storytime media bij iedereen aan.”

Emma Bouma, Newbornshoot

Familieshoot, spontane foto's, Waschkolk, Nunspeet

“Wij zijn erg blij met het resultaat van de familieshoot. Lizanne gaat op een enthousiaste/professionele manier te werk en speelt erg goed in op persoonlijke wensen. Ze weet de mooie en spontane momenten vast te leggen.
Dankjewel namens fam. de Vries!”

Familie De Vries, Familieshoot

“Wat een geduld heeft Lizanne! Onze wat eenkennige 1 jarige dochter was bang voor de camera, maar het is Lizanne gelukt om mooie foto’s te maken. Het is een mooi pakket foto’s geworden van onze 2 meiden.
Afspraak maken en verder contact verliep ook prima!”

Marieke Kwakkel, Familieshoot

“Op een vroege, frisse (het had een beetje gevroren die nacht) zaterdagochtend verzamelden we ons bij de Waschkolk voor een familie fotoshoot door Lizanne. De zon kwam door en gaf prachtig nevelig licht. De hele sessie was ontspannen en ongedwongen. We konden aangeven wat we wilden, Lizanne gaf wat aanwijzingen wie waar en hoe moest staan voor een mooi effect. Ook stelde ze grappige vragen waarop we allemaal tegelijk moesten antwoorden hierdoor ontstonden er leuke, spontane plaatjes. We hebben een prachtige serie foto’s overgehouden aan deze fotoshoot waar we erg blij mee zijn! Complimenten, Lizanne!”

Familie Drenth, Familieshoot

“Wij zijn super blij met de foto’s van onze loveshoot en willen je via deze weg nogmaals bedanken voor je tijd en inspiratie maar natuurlijk vooral voor de prachtige foto’s. Je bent een leuke meid en zeer geschikt voor dit vak. We hopen je t.z.t. weer te zien!”

Rosanna & Henk-Jan, Loveshoot

“Lizanne was onze fotografe op onze trouwdag en ze was super! Ze maakt leuke & spontane foto’s, stelt je op je gemak en je merkt nauwelijks dat ze er is. Wanneer we de foto’s terug kijken, beleven we de dag weer helemaal opnieuw!”

Isabella & Sebastiaan, Trouwreportage

“Wij zijn ontzettend blij dat we Storytime media gekozen hebben voor onze trouwreportage. Vanaf het eerste contactmoment voelde we ons prettig bij Lizanne. Ze zorgt voor een professionele en ontspannen sfeer. Lizanne was tijdens de dag onopvallend aanwezig, heeft oog voor detail en heeft vooral ook veel spontane momenten weten vast te leggen. We hebben prachtige foto’s ontvangen en raden haar zeker bij andere bruidsparen aan!”

Erik & Jantine, Trouwreportage

“Lizanne heeft onze trouwdag bijzonder mooi vastgelegd! Ze heeft oog voor de variatie in perspectief en sluit aan bij de sfeer van de dag. Uit haar foto’s komen de emoties prachtig naar voren!”

Nathan & Chantal, Trouwreportage

Familieshoot, gezinsshoot, familiefotografie, gezinsfotografie, Gelderland, Storytime Media

“Via een vriendin bij Lizanne terecht gekomen voor een familieshoot en wat een goede keuze was dat. Vlotte communicatie en met alles denkt ze mee, van de locatie tot aan de kleding aan toe. Wij zijn superblij met de foto’s, lekker spontaan niet te geposeerd. Mochten mensen nog een goede fotografe zoeken, dan weten wij wie ze moeten hebben! Lizanne, super bedankt!”

Renalda van Boven, Familieshoot

“Lizanne is flexibel in contact en afspraak maken. Komt spontaan over en heeft oog voor het gehele gezin! Spontane en ongedwongen fotoshoot gehad waarin we lekker onze eigen gang konden gaan! We zijn super tevreden met de foto’s. En raden haar bij een ieder aan! Succes met je carrière, Lizanne! Komt vast goed!”

Danny en Esther, Newbornshoot

“Wij zijn super blij met de foto’s van onze bruiloft. Lizanne is zeer professioneel. Ze was de hele dag aanwezig op de bruiloft. Heeft prachtige foto’s gemaakt zonder dat wij dat door hadden. Mede dankzij Lizanne hebben wij een prachtige dag gehad.”

Marloes en Jan, Trouwreportage

“Lizanne is heel professioneel. Ze heeft veel mooie foto’s gemaakt! Wij zijn er ontzettend blij mee!”

Devlin en Johen, Trouwreportage

Trouwreportage, trouwfotografie, Gelderland, Storytime Media, Bruidsfotografie, Trouwfotograaf, Trouwfoto’s

“Wij zijn super blij met onze trouwfoto’s! Bedankt daarvoor, Lizanne. Zeer professioneel en origineel. Prachtige locaties met leuke ideeën! Leuke spontane foto’s ontvangen. Alle momenten waar wij aan terugdenken heb jij vastgelegd op de foto’s. Zeker een aanrader!!!”

Dyonne & Jarno Dijk, Trouwreportage

“Ze maakt super mooie foto’s. Wij hebben een loveshoot gedaan en zijn super blij met de foto’s!”

Jessica en Roy, Loveshoot

“Storytime media/Lizanne Coumou is al jaren onze vaste partner voor foto en film tijdens onze BMX gerelateerde evenementen en projecten. Een 5 sterren waardering is veelal te laag voor de kwaliteit die zij aflevert in foto en film. Geweldige foto’s en korte video’s die perfect aansluiten bij onze bedrijfsvisie is geen enkel probleem voor Storytime Media. Ook in de toekomst zullen wij nog nauw samenwerken met dit bedrijf en zult u bij ons veel van haar werk terug zien. Een echte aanrader als het gaat om visuele beleving on- en offline. Keep up the good work!”

Kevin Baars, Ride Twenty