Over mij

Welkom op mijn website! Mijn naam is Lizanne Coumou, ik ben 25 jaar en woon in Nunspeet. Ik heb Storytime Media opgericht in januari 2016. Ik dacht: “Het beste wat je kunt doen, is van je hobby je werk maken!” Dus dat deed ik. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk!

De liefde voor de camera zit er bij mij van jongs af aan al in. Toen ik een jaar of 12 was, begon ik met filmen en kocht ik mijn eerste videocamera. Ik filmde alles wat los en vast zat, mijn omgeving werd er gek van. Wat later kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de Canon 600D. Met deze camera ben ik ook aan de slag gegaan met fotografie. Momenteel werk ik met de Canon 6D Mark II en de Panasonic GH5.

In 2016 ben ik afgestudeerd als ‘mediavormgever’ aan het Cibap in Zwolle. Deze opleiding richtte zich voornamelijk op film en alles wat daarbij komt kijken. Het fotograferen heb ik mezelf aangeleerd door veel uit te proberen, tutorials te kijken en er veel over te lezen. Ook in de toekomst ga ik hier zeker nog cursussen en workshops in volgen. Ik zal me op het gebied van fotografie en film blijven ontwikkelen.

Naast mijn twee grootste hobby’s, filmen en fotograferen, houd ik ook van films en series kijken, leuke dingen ondernemen met mijn vriend, gezelligheid met mijn familie, een lekker wijntje en de zomer. Wil je meer weten over mij of over Storytime Media? Neem gerust even contact met me op.

Lizanne coumou, storytime media

Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: Made by C | Fotografie