Jullie hebben een kindje gekregen, gefeliciteerd! Het is erg leuk om een newbornshoot te doen, want voor je het weet is jullie mooie kindje alweer zó gegroeid en veranderd. Gelukkig kun je dan nog heerlijk naar die foto’s kijken die tijdens de newbornshoot gemaakt zijn.

Tijdens de newbornshoot kom ik gezellig bij jullie thuis. Ik houd van spontane fotografie, dus jullie kindje hoeft niet te poseren of in bepaalde poses te worden gelegd. Ik maak wat foto’s van jullie kindje, van de aankleding van jullie huis (denk aan leuke versieringen, kaartjes, ballonnen) en ik vind het altijd leuk om jullie als kersverse ouders er ook bij op te zetten! Dan hebben jullie een fijn excuus om met jullie kleine baby te knuffelen ;). Wil je liever zelf niet op de foto? Geen probleem, laat het me weten.

Na de newbornshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s te selecteren en professioneel te bewerken. Jullie ontvangen de foto’s uiterlijk 3 weken na de newbornshoot via WeTransfer.

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar: info@storytimemedia.nl, bel/app naar 06 50 94 07 92 of neem hier contact met me op!

Ik wil een newbornshoot bij je boeken!

Dit geeft niks! Baby’s huilen nou eenmaal, dus ik houd hier rekening mee. Dan wachten we gewoon eventjes tot jullie kindje weer helemaal happy is! Mochten we dan een half uurtje “kwijt zijn” aan het huilen, blijf ik gewoon een half uurtje langer.

Dit is helemaal aan jullie! Al kan ik mij voorstellen dat jullie de eerste week na de bevalling even moeten wennen aan jullie kleine & aan alle nieuwe dingen die daarbij komen kijken. Wat wel leuk is aan in de eerste week fotograferen, is dat ik ook langs kan komen op een dag waarop je ouders/familie/vrienden bij jullie kindje komen kijken. Dit is ook een mooie herinnering om op beeld te hebben. Vinden jullie het een beetje te druk om in de eerste week een afspraak te plannen? Geen probleem, kijk gewoon even wat voor jullie het prettigst is.

Lieve woorden

“Lizanne is flexibel in contact en afspraak maken. Komt spontaan over en heeft oog voor het gehele gezin! Spontane en ongedwongen fotoshoot gehad waarin we lekker onze eigen gang konden gaan! We zijn super tevreden met de foto’s. En raden haar bij een ieder aan! Succes met je carrière, Lizanne! Komt vast goed!”

– Danny en Esther

Newbornshoot

115
  • ± 1,5 uur fotograferen
  • Minimaal 25 bewerkte foto’s
  • Foto’s aangeleverd via WeTransfer

Blog – Newbornshoot Bente

Blog – Newbornshoot Juda

Blog – Newbornshoot Nora

IK WIL EEN newbornsHOOT BIJ JE BOEKEN!