Tijdens de loveshoot leg ik jullie en jullie liefde voor elkaar vast. Het is een heerlijk excuus om lekker te knuffelen! Focus op elkaar en wees jezelf, dan vergeten jullie vanzelf de camera en dat levert mooie spontane foto’s op!

Loveshoot, koppelshoot, coupleshoot, spontane fotografie, kasteel essenburgh

De loveshoot vindt in principe altijd buiten plaats, maar kan in overleg ook op een overdekte/binnenlocatie. Wanneer de weersverwachting voor de geplande dag slecht is, kunnen we de loveshoot verzetten. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met jullie opnemen om te overleggen.

Na de loveshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s te selecteren en professioneel te bewerken. Jullie ontvangen de foto’s uiterlijk 3 weken na de loveshoot via WeTransfer.

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar: info@storytimemedia.nl, bel/app naar 06 50 94 07 92 of neem hier contact met me op!

Ik wil een loveshoot bij je boeken!

Een paar uur voor de fotoshoot kijk ik altijd wat de weersverwachting is. Mocht het gaan regenen, kunnen we de fotoshoot even opschuiven of hem verplaatsen naar een binnenlocatie. Als het licht miezert, kunnen we de fotoshoot door laten gaan. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met jullie opnemen om te overleggen.

Nee, liever niet zelfs! Ik houd van spontane fotografie, dus poseren hoeft niet. Ik zal jullie af en toe vertellen hoe je het beste kunt staan & welke kant jullie op mogen kijken, maar verder mogen jullie vooral lekker je ding doen. Praat eventjes met elkaar, vertel wat leuks en loop gezellig hand in hand. Mocht je het lastig vinden en niet weten hoe je moet staan? Wees gerust, ik help je hierbij en zal je handige tips geven!

Dit ligt helemaal aan jullie. Kies een locatie die jullie zelf mooi vinden, of waar jullie wat mee hebben. Bijvoorbeeld dat bos waar jullie vaak wandelen, of die mooie plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Mochten jullie niks kunnen bedenken of niet kunnen kiezen, kunnen jullie mij altijd om hulp vragen!

Lieve woorden

“Wij zijn super blij met de foto’s van onze loveshoot en willen je via deze weg nogmaals bedanken voor je tijd en inspiratie maar natuurlijk vooral voor de prachtige foto’s. Je bent een leuke meid en zeer geschikt voor dit vak. We hopen je t.z.t. weer te zien!”

– Rosanna & Henk-Jan

Loveshoot

100
  • ± 1 uur fotograferen
  • Minimaal 20 bewerkte foto’s
  • Foto’s aangeleverd via WeTransfer
IK WIL EEN LOVESHOOT BIJ JE BOEKEN!