Ik mocht naar Harderwijk voor een familieshoot! We gingen foto’s maken vlakbij “Natuurspeelterrein Watertorenweg”. We liepen iets verder naar achteren door en daar was een mooie plek met een prachtige natuur. Ik vind het leuk om ook buiten Nunspeet om foto’s te maken. Het is gaaf om nieuwe plekjes te ontdekken, zo kom je nog eens ergens. Dus als je zelf een mooie locatie in gedachten hebt voor een shoot, laat het mij weten!

Ik heb weer een hoop foto’s mogen maken mΓ©t een prachtige avondzon. Wat een mooi licht krijg je dan, dat is echt het voordeel van in de zomer foto’s laten maken. De familiehond ging ook gezellig mee! Ook tijdens deze familieshoot heb ik weer een hoop verschillende combinaties op de foto gezet. Ik maak natuurlijk ook foto’s van de familie samen, maar vind het ook leuk om de stelletjes binnen het gezin even snel vast te leggen. Elke combinatie is mogelijk trouwens! Broer en zus, moeder en dochter, noem het maar op!

Wil je nou ook een familie/gezinsshoot boeken? Dat kan! Klik hier om een familie/gezinsshoot bij mij te boeken. Wil je meer informatie? Klik dan hier!

Lees hier recensies over familieshoots!
Meer informatie gezinsshoots
Boek hier een gezinsshoot!