Wat leuk dat je een gezinsshoot/familieshoot wil boeken! Hier krijg je geen spijt van, het is zó leuk om met elkaar als gezin op de foto te gaan. Ik houd van spontane fotografie, dus jullie kunnen lekker jullie gang gaan tijdens de shoot, je hoeft niet bang te zijn dat je de hele tijd moet poseren.

Mocht je zelf leuke ideeën hebben voor de shoot, laat het me weten, altijd goed! We gaan met elkaar ongeveer een uurtje op pad. Hebben jullie kleine kinderen? Neem dan gerust wat te spelen voor ze mee!

Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om de foto’s te selecteren en professioneel te bewerken. Jullie ontvangen de foto’s uiterlijk 3 weken na de shoot via WeTransfer.

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar: info@storytimemedia.nl, bel/app naar 06 50 94 07 92 of neem hier contact met me op!

Ik wil een gezinsshoot/familieshoot bij je boeken!

We kunnen naar buiten om foto’s te maken, maar het kan ook op een overdekte locatie of bij jullie thuis. Dit is aan jullie! Mochten jullie het niet zo snel weten, denk ik graag met jullie mee over een locatie.

Een paar uur voor de fotoshoot kijk ik altijd wat de weersverwachting is. Mocht het gaan regenen, kunnen we de fotoshoot even opschuiven of hem verplaatsen naar een binnenlocatie. Als het licht miezert, kunnen we de fotoshoot door laten gaan. Ik zal diezelfde dag tijdig contact met jullie opnemen om te overleggen.

Nee, liever niet zelfs! Ik houd van spontane fotografie, dus poseren hoeft niet. Ik zal af en toe wel zeggen hoe jullie het beste kunnen staan, zodat jullie het mooist op de foto komen. Verder maak ik vaak nog wat portretfoto’s (mochten jullie dit willen). Dan is het natuurlijk wel even de camera in kijken, maar verder zo min mogelijk poseren!

Lieve woorden

“Wij zijn erg blij met het resultaat van de familieshoot. Lizanne gaat op een enthousiaste/professionele manier te werk en speelt erg goed in op persoonlijke wensen. Ze weet de mooie en spontane momenten vast te leggen!”

– Familie De Vries

Gezinsshoot/familieshoot

150
  • ± 1 uur fotograferen
  • Minimaal 25 bewerkte foto’s
  • Foto’s aangeleverd via WeTransfer
  • Max. 10 personen *

* Elk extra persoon kost €10,- p.p.

IK WIL EEN GEZINSSHOOT BIJ JE BOEKEN!