Eventfotografie

Er staat een evenement op de planning, een evenement waar jij aan meewerkt of welke jij organiseert. Je hebt hier je ziel en zaligheid in gelegd en je wil dit aan mensen laten zien, maar bovenal wil je ook een blijvende herinnering van dit evenement. Herken jij jezelf hierin? Dan ben je bij Storytime Media aan het juiste adres! Het is een goede zet om foto’s te laten maken van je evenement. Deze foto’s kun je perfect delen op je website en op sociale media. Zo kun je goed reclame maken. Geen evenement is hetzelfde, daarom zijn de kosten ook verschillend. Doe mij gerust een berichtje en ik zal contact met je opnemen en een vrijblijvende offerte voor je opmaken!

Je kunt uiteraard ook even mailen naar “info@storytimemedia.nl” of even bellen: “0650940792”.

Opening Playground

“Donderdag 25 april was het zover, de opening van de “Playground” op het Cibap in Zwolle. Zo’n feestelijke opening moet natuurlijk worden vastgelegd en daarvoor was ik aanwezig! Wat is de Playground nou eigenlijk en wat gebeurde er allemaal tijdens deze opening? Het Cibap legt het je uit: “

> Lees verder <

De Keiler 2019

“Yes, we kunnen weer! Wat een mazzel, in mijn drukke trouwseizoen had ik precies géén bruiloft op de dag dat de Keiler plaatsvond. Ik kon dus weer fijn foto’s maken. Ik begon op de markt en daarna ben ik alle punten afgegaan waar spellen plaatsvonden. Ook tijdens de lussen heb ik foto’s gemaakt! Volgend jaar weer? Wie weet!”

> Lees verder <

De Keiler 2018

“Het was weer zover, de Nunspeetse Keiler! Leuk dat ik er weer mocht zijn. Ik begon weer bij de markt en ben daarna alle spellen langsgegaan, super leuk om te zien. Respect voor alle sporters die meedoen! Ik houd het bij fotograferen ;).”

> Lees verder <

De Keiler 2017

“Dit jaar mocht ik weer fotograferen, ontzettend leuk! Dit jaar begon ik op de markt, tijdens de start. Hier en daar wat spellen vastgelegd en daarna ben ik weer op pad gegaan. Op naar de vertrouwde BMX-baan waar ik vorig jaar de hele dag ben geweest. Die dag vliegt weer voorbij. Sporters, tot volgend jaar!”

> Lees verder <

De Keiler 2016

“Het eerste jaar dat ik mocht fotograferen bij De Nunspeetse Keiler. Ik heb de hele dag foto’s gemaakt bij FCC De volharding, een hoop gezelligheid en wat leuk om te zien hoe iedereen de baan trotseerde! Die helmen en bescherming die ze op moesten zijn geen overbodige luxe…”

> Lees verder <