Recensies2018-12-12T22:12:33+00:00
Schrijf hier een recensie!

“Wij zijn super blij met de foto’s van onze loveshoot en willen je via deze weg nogmaals bedanken voor je tijd en inspiratie maar natuurlijk vooral voor de prachtige foto’s. Je bent een leuke meid en zeer geschikt voor dit vak. We hopen je t.z.t. weer te zien!”

Rosanna & Henk-Jan, Loveshoot

“Lizanne was onze fotografe op onze trouwdag en ze was super! Ze maakt leuke & spontane foto’s, stelt je op je gemak en je merkt nauwelijks dat ze er is. Wanneer we de foto’s terug kijken, beleven we de dag weer helemaal opnieuw!”

Isabella & Sebastiaan, Trouwreportage

“Wij zijn ontzettend blij dat we Storytime media gekozen hebben voor onze trouwreportage. Vanaf het eerste contactmoment voelde we ons prettig bij Lizanne. Ze zorgt voor een professionele en ontspannen sfeer. Lizanne was tijdens de dag onopvallend aanwezig, heeft oog voor detail en heeft vooral ook veel spontane momenten weten vast te leggen. We hebben prachtige foto’s ontvangen en raden haar zeker bij andere bruidsparen aan!”

Erik & Jantine, Trouwreportage

“Lizanne heeft onze trouwdag bijzonder mooi vastgelegd! Ze heeft oog voor de variatie in perspectief en sluit aan bij de sfeer van de dag. Uit haar foto’s komen de emoties prachtig naar voren!”

Nathan & Chantal, Trouwreportage

Familieshoot, gezinsshoot, familiefotografie, gezinsfotografie, Gelderland, Storytime Media

“Via een vriendin bij Lizanne terecht gekomen voor een familieshoot en wat een goede keuze was dat. Vlotte communicatie en met alles denkt ze mee, van de locatie tot aan de kleding aan toe. Wij zijn superblij met de foto’s, lekker spontaan niet te geposeerd. Mochten mensen nog een goede fotografe zoeken, dan weten wij wie ze moeten hebben! Lizanne, super bedankt!”

Renalda van Boven, Familieshoot

“Lizanne is flexibel in contact en afspraak maken. Komt spontaan over en heeft oog voor het gehele gezin! Spontane en ongedwongen fotoshoot gehad waarin we lekker onze eigen gang konden gaan! We zijn super tevreden met de foto’s. En raden haar bij een ieder aan! Succes met je carrière, Lizanne! Komt vast goed!”

Danny en Esther, Newbornshoot

“Wij zijn super blij met de foto’s van onze bruiloft. Lizanne is zeer professioneel. Ze was de hele dag aanwezig op de bruiloft. Heeft prachtige foto’s gemaakt zonder dat wij dat door hadden. Mede dankzij Lizanne hebben wij een prachtige dag gehad.”

Marloes en Jan, Trouwreportage

“Lizanne is heel professioneel. Ze heeft veel mooie foto’s gemaakt! Wij zijn er ontzettend blij mee! ”

Devlin en Johen, Trouwreportage

Trouwreportage, trouwfotografie, Gelderland, Storytime Media, Bruidsfotografie, Trouwfotograaf, Trouwfoto’s

“Wij zijn super blij met onze trouwfoto’s! Bedankt daarvoor, Lizanne. Zeer professioneel en origineel. Prachtige locaties met leuke ideeën! Leuke spontane foto’s ontvangen. Alle momenten waar wij aan terugdenken heb jij vastgelegd op de foto’s. Zeker een aanrader!!!”

Dyonne & Jarno Dijk, Trouwreportage

“Ze maakt super mooie foto’s. Wij hebben een loveshoot gedaan en zijn super blij met de foto’s!”

Jessica en Roy, Loveshoot

“Storytime media/Lizanne Coumou is al jaren onze vaste partner voor foto en film tijdens onze BMX gerelateerde evenementen en projecten. Een 5 sterren waardering is veelal te laag voor de kwaliteit die zij aflevert in foto en film. Geweldige foto’s en korte video’s die perfect aansluiten bij onze bedrijfsvisie is geen enkel probleem voor Storytime Media. Ook in de toekomst zullen wij nog nauw samenwerken met dit bedrijf en zult u bij ons veel van haar werk terug zien. Een echte aanrader als het gaat om visuele beleving on- en offline. Keep up the good work!”

Kevin Baars, Ride Twenty

Facebook recensies

Storytime Media
5.0
powered by Facebook
Jessica Kroes
Jessica Kroes
2018-05-15T14:48:52+0000
Ze maakt super mooie foto's.. wij hebben een Love shoot gedaan en zijn super blij met de foto's!
Judith van de Vlag-Buwalda
Judith van de Vlag-Buwalda
2017-06-30T08:50:22+0000
Wauw, in één woord wauw. Het begon al bij de eerste ontmoeting. Een hele leuke spontane meid en waarin je meteen merkte dat ze dit werk echt met liefde doet. Na een leuke kennismaking waren wij eigenlijk al verkocht en boekten wij haar als onze videograaf. We hadden vanaf die eerste afspraak tot onze bruiloft regelmatig contact voor als we vragen hadden en vlak voor de bruiloft is ze nog een keer bij ons geweest om nog even alles door te nemen. En toen was het onze belangrijke dag.. Weer voor ons een bevestiging dat we de juiste hadden gekozen want wat deed ze het goed! We merkten amper dat ze er bij was, en op de momenten dat ze even iets van ons moest weten was dat met een grote glimlach en veel gezelligheid. We hebben achteraf ook van veel gasten te horen gekregen dat ze de videograaf erg goed en enthousiast vonden. Dus zoek je een leuke en professionele videograaf, dan raden wij jullie zeker weten Lizanne aan!lees meer
Eric Davidson
Eric Davidson
2017-05-25T22:10:22+0000
Marloes ter Velde
Marloes ter Velde
2017-05-23T13:52:01+0000
Wij zijn super blij met de foto's van onze bruiloft. Lizanne is zeer professioneel. Ze was de heledag aanwezig op de bruiloft. Heeft prachtige foto's gemaakt zonder dat wij dat door hadden. Mede dankzij lizanne hebben wij een prachtige dag gehad.lees meer
Thirza Bonsink
Thirza Bonsink
2016-09-30T09:52:11+0000
Bianca Timmer
Bianca Timmer
2016-06-07T10:35:08+0000
Wat soepele gezellige fotoshoot! Heel erg bedankt!!
Laura Diepeveen
Laura Diepeveen
2016-02-29T10:44:59+0000
Lizanne heeft echt een super mooie film gemaakt van onze bruiloft. We zijn zo tevreden over hoe ze dit heeft aangepakt en het eindresultaat! Heel fijn 🙂lees meer
Latoya Sweers
Latoya Sweers
2016-02-15T12:51:14+0000
Remco Baars
Remco Baars
2016-02-13T15:28:37+0000
Kevin Baars
Kevin Baars
2016-02-10T16:46:29+0000
Rowan Sweers
Rowan Sweers
2016-02-04T18:15:01+0000

Geïnteresseerd in een trouwfilm?

Leuk! Neem dan hier een kijkje!

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.